Dnevnik
|
četrtek, 26. maj 2011 ob 00:11 |
Izgubil sem se sredi Trsta. To ni nič nenavadnega. Izgubil sem se že v mnogo mestih, za katera sem bil prepričan, da jih poznam. Zašel sem tudi v...
|
|
Slovenske novice
|
sreda, 25. maj 2011 ob 17:21 |
Tekmovanje kuharskih mojstrov iz priprave jedi s šparglji.
|
|
SiOL.net
|
sreda, 25. maj 2011 ob 08:03 |
V Izoli so se gostinski ponudniki iz Slovenske Istre letos že četrtič pomerili v pripravi jedi iz divjih špargljev, naziv Naj špargljevega krožnika 2011 pa je osvojila restavracija Mediteran.
|
|
Delo
|
ponedeljek, 11. april 2011 ob 12:19 |
Kuharici tega tedna je najljubša sredozemsko-celinska kuhinja, recepte iz angleških in ameriških kuharic pa vedno malo priredi.
|
|
24ur.com
|
četrtek, 10. marec 2011 ob 10:54 |
Več vemo o površju lune kot o svetovnih oceanih. To je dejstvo, ki veliko pove o tem, da se nam še sanja ne, kaj vse se skriva v praktično nedosegljivih globinah pod vodo.
|
|
Moški svet
|
sreda, 9. marec 2011 ob 12:58 |
Morje skriva v sebi izjemne stvari. Orjaški lignji, velike hobotnice in smrtonosne meduze so le nekatere od mnogoštevilnih bitij, ki živijo v...
|
|
Delo
|
sobota, 11. december 2010 ob 13:12 |
Ob globalnem navdušenju nad hrano, kuharskimi knjigami in oddajami, in čeprav suši ponekod postaja skorajda hitra hrana, japonska kuhinja še vedno velja za skrivnostno - polna je mitov,...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Naprej > Konec >>
|