Orjaški lignji

Ste danes že jedli ribe?
Slovenske novice
nedelja, 19. avgust 2012 ob 13:02
V teh dneh marsikdo še uživa zadnje dni na zasluženem oddihu v obmorskih krajih, ki so pravi raj za ljubitelje rib.
 
Foto: Pica burek "tihotapili" tudi na Kitajsko
Dnevnik
ponedeljek, 13. avgust 2012 ob 07:50
Prodajna mesta s hitro prehrano v Ljubljani rastejo kot gobe po dežju, ampak le malo je takih, ki se oddaljijo od "klasike" - torej od hamburgerjev, koščkov pizze, kebabov, burekov in variacij...
 
"O moj bog, kako je bilo naporno!"
Dnevnik
sreda, 1. avgust 2012 ob 00:20
V srcih Slovencev je Izola zapisana kot umirjeno ribiško in poleti živahnejše turistično obmorsko mesto. Tam so doma navtični turizem, kulturno zanimivo staro mestno jedro, ulični labirinti,...
 
Mnenja
Dnevnik
sreda, 1. avgust 2012 ob 00:20
 
Torkov morski recept
Delo
torek, 24. julij 2012 ob 12:00
Sestavine testo   ¼ kg ostre moke 1,5 dcl mlačne vode čajna žlička svežega kvasa ščepec soli   nadev 2 jadranska lignja, 1 muškatna hobotnica, 6 svežih inčunov, ½ kg užitnih...
 
Lignji spadajo med najbolj zdrave morske sadeže
Revija Viva
sreda, 18. julij 2012 ob 14:00
Lignji vsebujejo vitamine B2, B3 in B12, fosfor, cink, magnezij in kalij. Odlikuje jih velika vsebnost bakra, ki igra pomembno vlogo pri vsrkavanju ter izkoriščanju železa in tvorbi...
 
"Bilo je drago in malce zmedeno"
Dnevnik
sreda, 11. julij 2012 ob 00:20
Sonce, morje, peščene plaže in vesela zabava do zgodnjih jutranjih ur. To je bilo le nekaj izmed želja, ki so Nikolo Sionova, devetnajstletnega študenta marketinga na ljubljanski ekonomski...
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian