SiOL.net
|
četrtek, 8. januar 2015 ob 06:01 |
Naša najbolj obljudena gostilniška dežela se lahko pohvali tudi z lokalom za pristaše mesnih in lokalnih jedi.
|
|
Dnevnik
|
sreda, 7. januar 2015 ob 00:05 |
Čehinjo Zdenko Kohoutkovo je v naše kraje pred leti zanesel študij slovenščine, danes pa jo tu poleg službe zadržuje ljubezen. Kot prvo izvidnico v letu 2015 smo jo z dvema češkima...
|
|
Dnevnik
|
sreda, 24. december 2014 ob 06:05 |
Na sončni strani Alp v zadnjih dneh leta pospravimo velike količine kraškega pršuta. Morda ne le zato, ker je to okusna in v primerjavi z ostalimi relativno zdrava suha mesnina, ampak tudi zato,...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 11. december 2014 ob 06:01 |
Naša največja gostinska veriga je zavzela lokacijo ob Podpeškem jezeru in picam pristavila dodatno ponudbo.
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 4. december 2014 ob 06:02 |
Zapisi v časopisih so obetali, da bomo v Otiškem Vrhu večerjali avantgardne avtorske jedi. Pa ni bilo tako. V Korošici strežejo vsakdanjo, a dobro pripravljeno hrano.
|
|
Delo
|
petek, 14. november 2014 ob 15:00 |
Od Čubra se avtocesta ne sliši in do Ljubljane je dovolj blizu, da Križ ni vikend vasica. Čez dvorišče je cerkev in Alpe so namesto zaves. Prava domača gostilna in tako je že 80 let!...
|
|
Dnevnik
|
sreda, 5. november 2014 ob 01:00 |
Razcvet in preporod ulične prehrane, ki smo jima priča, odpirata razmislek, ali gre pri tem za oddaljevanje od dobre hrane ali za njeno približevanje množicam. Za prvi odgovor bi se verjetno...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>
|