RTV Slovenija
|
ponedeljek, 18. junij 2018 ob 08:43 |
Sestavine: 80 dag manjših lignjev, velika pločevinka pelatov (80 dag), dl suhega belega vina, 2 čebuli ali 5 šalotk, 2 stroka česna, olivno olje, peteršilj, rožmarin, drobtine, sol.
|
|
Slovenske novice
|
ponedeljek, 21. maj 2018 ob 08:44 |
Znanstveniki trdijo, da so Nezemljani že med nami. In ne to niso kakšna nenavadna in čudna bitja, temveč naj bi
|
|
SiOL.net
|
sreda, 2. maj 2018 ob 17:34 |
V Omanskem zalivu, to je morska ožina med Arabskim polotokom in obalo Irana, se dogaja okoljska katastrofa, ki ji ni para na vsem svetu. Britanski znanstveniki so s pomočjo robotov, ki so se po...
|
|
Delo
|
torek, 1. maj 2018 ob 15:00 |
Tukaj je gostilna že 300 let, toda pod hrib najdejo le stalni gostje. Zato, ker je vse tako domače, saj je le z lastne kmetije, za kosilo pa je le, kar gospodar pri mizi našteje. Zato je...
|
|
Delo
|
torek, 24. april 2018 ob 15:00 |
Takoj za mejo, še pred Bujami, kjer hrib zakriva Piranski zaliv, se začenja celinska hrvaška Istra, kjer vinogradi dajejo dobra vina, psi najdejo črne in bele tartufe, grmovje rodi divje...
|
|
Dnevnik
|
četrtek, 19. april 2018 ob 08:30 |
Čeprav smo letos na pomlad čakali zelo dolgo, bo poletje tu en-dva-tri! Zato je prav, da se z recepti za jedi, ki so primerne za poletno grickanje, oborožimo že sedaj. Ocvrte polnjene olive so popolne, če poleg postrežete še z primerno ohlajeno...
|
|
Dnevnik
|
sreda, 18. april 2018 ob 05:00 |
Preden spomladi prvič zakurimo žar, ni napak razmisliti o novostih v repertoarju peke na prostem. Vsaj za popestritev železnega repertoarja.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Naprej > Konec >>
|