SiOL.net
|
četrtek, 9. maj 2019 ob 04:09 |
Pred časom so se v Portorožu, na eni najboljših lokacij, kar jih premore Obala, odločili za menjavo ponudbe, a jim za zdaj še ni uspelo prepričati.
|
|
Večer
|
torek, 7. maj 2019 ob 06:28 |
Petinštiridesetletnik z Goričkega uspešno prestal presaditev jeter in bo odslej praznoval dva rojstna dneva. Življenjska preizkušnja za vso...
|
|
Dnevnik
|
sobota, 20. april 2019 ob 07:45 |
Slovenski jedci dovolj dobro poznamo kulinariko na meji z Italijo. Malo zato, ker tudi na drugi strani živijo Slovenci, ki premorejo nekaj izjemnih gostiln (Devetak, La Subida, Alla Posta), malo zato, ker meje Slovenije in Italije ne razmejujejo z...
|
|
24ur.com
|
ponedeljek, 1. april 2019 ob 08:33 |
Slovenski ribiči, ki jih pri ribolovu niso ustavila ne hrvaška policijska plovila ne vrtoglave kazni, niso zapustili pristanišča. Razlog? Preplah. Koprski ribič Silvano Radin je...
|
|
Večer
|
ponedeljek, 25. marec 2019 ob 01:00 |
Z ravnateljem Srednje šole za gostinstvo in turizem Maribor Dušanom Erjavcem o izobraževanju v tej panogi, (ne)odzivu okolja na njihove projekte,...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 21. marec 2019 ob 04:05 |
Portorož doživlja serijo odpiranja pa tudi zapiranja bolj ali manj zanimivih kulinaričnih projektov. Med novostmi je Kantina Rikardo nasproti Metropola, ki se zdi zanimiv začetek simpatične...
|
|
Dnevnik
|
četrtek, 14. marec 2019 ob 08:30 |
Škoda je, da večina ljudi lignje pozna le v ocvrti obliku. Saj je že res, da so ocvrti lignji z malo osvežilne omake prav slastni, a z njimi je moč narediti še marsikaj več. Naslednjič, ko vam bodo zapasali polnjeni, pripravite take z mešanico...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>
|