Dnevnik
|
torek, 2. februar 2021 ob 08:30 |
Že prejšnji teden smo jo zarobili po morsko in v tem duhu nadaljujmo še danes. Le pomislite namreč, v kako čistem morju ta hip plava jadranski živelj, ko so hoteli že mesece zaprti, jahte in gliserji pa privezani v marinah …
|
|
SiOL.net
|
sobota, 23. januar 2021 ob 13:12 |
Res je, kar pravijo. Ne glede na vse pretekle krize je trenutna najtežja, se strinjata Mojca in Damjan Štefe, najemnika gostišča Karavla 297...
|
|
Delo
|
nedelja, 13. december 2020 ob 06:00 |
Pogrešam spoznavanje novih ljudi, rokovanje brez strahu. Človeške obraze. Usta. Nasmehe.
|
|
24ur.com
|
petek, 13. november 2020 ob 15:03 |
Lignji Bigfin ali Magnapinna so znani po svojih dolgih lovkah in v dolžino lahko merijo tudi do sedem metrov. Najdemo jih kilometre pod gladino oceana in po vsem svetu je bilo potrjenih le...
|
|
Dnevnik
|
torek, 13. oktober 2020 ob 09:00 |
Laški ima okus po pečenih kostanjih, če ga skuhamo doma.
|
|
Dnevnik
|
torek, 29. september 2020 ob 08:40 |
Jedilne buče, kot jim radi rečemo, izvirajo iz časov praprebivalcev Mehike. Uživali so jih kot hrano poleg koruze ter fižola, uporabljali kot zdravilno sredstvo, iz posušenih so izdelovali tudi glasbila. Pozneje smo bučo zasadili tudi v Evropi, kjer...
|
|
Delo
|
torek, 22. september 2020 ob 21:00 |
Konzerve, ki jih je marsikdo na novo odkril v karanteni, niso samo hrana, ki preživi svojo sedanjost in potuje v prihodnost, ampak tudi večplasten arhiv.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>
|