24ur.com
|
četrtek, 8. maj 2025 ob 17:43 |
V MasterChef kuhinjo prihaja že tretji slovenski chef z Michelinovo zvezdico, Luka Košir. Posebni gost je za tekmovalce pripravil izziv, ki bo enemu izmed njih prinesel značko imunitete.
|
|
Dnevnik
|
četrtek, 1. maj 2025 ob 21:21 |
Omaka aioli je simbol sredozemske kuhinje, ki poveličuje preprostost in uporabo lokalno pridelanih sestavin. Gre za emulzijo, podobno majonezi, le da je pripravljena zgolj iz oljčnega olja, česna...
|
|
Dnevnik
|
sreda, 30. april 2025 ob 12:10 |
Replika svetovno znanega vlaka Orient Express, ki naj bi oživila glamur prvotne različice, je prvič odpotovala iz Rima, v prihodnjih mesecih pa bo pot z novim vlakom mogoča tudi po drugih delih...
|
|
RTV Slovenija
|
torek, 22. april 2025 ob 15:44 |
Kuharska mojstrica Ana Roš Stojan odpira svojo prvo restavracijo na Hrvaškem. Ta bo v Poreču, v novem butičnem hotelu pod okriljem ene od istrskih hotelskih verig, nosila pa bo enako ime kot...
|
|
zurnal24.si
|
torek, 22. april 2025 ob 11:31 |
Pred Ano Roš je nov izziv. Kuharska mojstrica začenja novo zgodbo, tokrat v hrvaški Istri.
|
|
Avtomobilizem.com
|
ponedeljek, 14. april 2025 ob 12:07 |
Zakaj Octa? Ključna za novo oznako je povezava z najtrdnejšim in najbolj zaželenim mineralom na Zemlji – diamantom,...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 10. april 2025 ob 14:05 |
Tradicionalne velikonočne jedi so preverjeno odlične, toda naše brbončice hrepenijo po novih okusih, teksturah in kombinacijah. Za vse, ki si želijo okusiti večplastne, kompleksne in inovativne...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>
|