Ana Roš

Vrhunski kuharji uporabljajo nabrane rastline, ker iz njih dobijo več kot iz najboljših začimb
RTV Slovenija
sobota, 6. september 2025 ob 07:19
Katja Rebolj je v mladosti pogosto zahajala v gozd. Po študiju biokemije je že začela znanstveno pot, nato pa jo je močna želja iz otroštva...
 
Kako se na etiketi piva Valterja Kramarja znajde poezija
Delo
petek, 29. avgust 2025 ob 09:45
Valter Kramar ohranja spomin na kulturnika iz sosednje vasi, ki je umrl pred petnajstimi leti.
 
Ana Roš Stojan in usodno naključje, povezano z novo restavracijo v Poreču
Delo
sreda, 20. avgust 2025 ob 10:32
Naša največja kuharska mojstrica nam je v intervjuju razkrila, kako je lokacija njene nove restavracije v Istri globoko povezana z njeno družino.
 
Za reveže pa pica s tremi zvezdicami
Dnevnik
ponedeljek, 11. avgust 2025 ob 19:51
Mauro Colagreco, argentinski kuhar na začasnem delu v Franciji, ima pregrešno drago restavracijo s tremi Michelinovimi zvezdicami, obenem pa razveseljuje običajne jedce z dvema picerijama.
 
Luksuzni hotel išče kadre za restavracijo Ane Roš
zurnal24.si
ponedeljek, 11. avgust 2025 ob 11:26
Za restavracijo JAZ iščejo vodjo restavracije, chefa, a la carte chefa, a la carte natakarja in točaja.
 
Suzan Gabrijan, fotografinja: »Chefi bodo hodili po navdih k meni«
Slovenske novice
četrtek, 24. julij 2025 ob 11:24
Suzan Gabrijan je fotografinja iz Ljubljane. Njeno ime bo za zmeraj povezano z najbolj cvetočim obdobjem nove slovenske gastronomije.
 
Suzan Gabrijan: osrednja fotografinja največjih kuharskih imen pri nas
Delo
četrtek, 24. julij 2025 ob 11:15
Suzan Gabrijan je fotografinja iz Ljubljane. Njeno ime bo za zmeraj povezano z najbolj cvetočim obdobjem nove slovenske gastronomije.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian