Tomaž Kavčič

Na silvestrski večer namesto na množičnih silvestrovanjih za domačim zapečkom
Reporter
četrtek, 31. december 2020 ob 11:49
Današnji silvestrski večer, s katerim bomo zaključili leto, ki nam bo v spominu ostalo po izbruhu epidemije covida-19, bo zaradi protikoronskih...
 
Leto, ki bi ga radi pozabili, a si ga bomo za vedno zapomnili
Delo
sreda, 30. december 2020 ob 19:00
Pregled pestrega dogajanja, ki je zaznamovalo leto 2020.
 
Kako so se Ana Roš in drugi vrhunski chefi znašli med epidemijo
Reporter
nedelja, 27. december 2020 ob 20:00
Da se je Slovenija v svetu umestila kot butična gastronomska destinacija so zaslužni svetovno priznani slovenski mojstri kulinarike, ki so se med...
 
In kako bo potem? Drugače?
Delo
nedelja, 27. december 2020 ob 12:01
Kulinarični vodniki se bodo morali po pandemiji - tako kot chefi in njihove restavracije - prilagoditi drugačnim okoliščinam.
 
Oddaja Svet 2020 zaključuje v izbranih družbi: od Tadeja Goloba do Vlada Kreslina
24ur.com
sreda, 23. december 2020 ob 13:16
Ekipa oddaje Svet, ki jo spremljamo vsak delovnik ob 18. uri na Kanalu A, je za svoje gledalke in gledalce pripravila posebne pogovore z izbranimi gosti, ki bodo potekali ob prazničnem času, 24.,...
 
V testo vmešal brinje in kandirane olive
Dnevnik
ponedeljek, 21. december 2020 ob 04:00
Za italijanski sladki kruh panettone radi rečemo, da je več kot slaščica, da je obred, s katerim najlepše sklenemo obed, ki smo ga pripravili za prijatelje ali družino. Svoje mesto je našel povsod po svetu, zato je vse pogosteje ne le pika na i...
 
Skrivnosti zemonske cule
Delo
nedelja, 20. december 2020 ob 14:01
Chef z Zemona Tomaž Kavčič za začetek po spletu ponuja paneton, sledijo drugi izdelki, tudi goveja juha - »v tetrapaku«.
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian