Panvita

Božansko meso, ki se kar topi v ustih
Svet 24
ponedeljek, 9. junij 2025 ob 07:25
Poletje je čas piknikov in žara, zato je dobro imeti v rokavu nekaj trikov za pripravo popolnih žar dobrot, o katerih se bo še dolgo govorilo.
 
Kolumna: Občan Stanko, ki je vzgojil mnogo kadrov in spremenil okolje
Vestnik
nedelja, 8. junij 2025 ob 06:00
Naj so bili ali so lastniki ali direktorji, je še danes mnogo takih, ki si ne upajo sprehoditi se skozi mesto. Ali pa...
 
Skupina Panvita z novim vodstvom, Toni Balažič se umika
Vestnik
petek, 6. junij 2025 ob 12:10
Dubravko Folnović novi glavni izvršni direktor, Igor Kolar v upravi za pospešeno rast
 
Kako trajnostna je košarica osnovnih živil?
RTV Slovenija
petek, 6. junij 2025 ob 07:08
Kako trajnostni živili sta kruh in mleko, kako trajnostna so jajca, krompir ali meso, je odvisno predvsem od kraja in načina pridelave. Če potrošnik pri nakupu upošteva ta dva dejavnika, lahko...
 
Foto: V Rakičanu potekal dan pšenice. Kakšno letino in odkupne cene lahko pričakujemo?
Vestnik
sreda, 4. junij 2025 ob 16:38
Žetev ječmena se bo predvidoma začela čez deset dni, žetev pšenice konec junija.
 
Recept za svinjska rebrca, ki se kar stopijo v ustih
Svet 24
ponedeljek, 2. junij 2025 ob 07:03
Ni ga piknika brez čevapčičev, pleskavic, stejkov in perutničk, a kraljestvo žara pripada svinjini - od kotletov, in slanine, pa do ribice, reber in klobas. A kako pripraviti sočno svinjsko...
 
Hrvaški prevzemi v Sloveniji: kako hrvaški evri pospešujejo slovenski agrobiznis?
Finance
sreda, 28. maj 2025 ob 11:00
Leta 2010 je šla pod okrilje Atlantica Droga Kolinska, pet let pozneje je Podravka vstopila v Žito, leto dni mineva od prodaje Panvite. 
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian